Op het lesfiche, tabblad Agenda krijg je in de linkerkolom een overzicht van alle lesmomenten (in chronologische volgorde). In de rechterkolom krijg je de status van de agenda-ingave van het geselecteerde lesmoment te zien. Het is uiteraard de bedoeling dat de leerkracht instaat voor de dagdagelijks invoer, maar indien nodig kan de administratie via dit tabblad ook dezelfde handelingen uitvoeren.

Vooraleer je een agenda-invoer kunt doen, moet er minstens één sjabloon voorzien zijn om als basis te gebruiken. Meer hierover in het artikel Sjablonen toevoegen, wijzigen of verwijderen

Aan de rechterzijde zie je bovenaan (boven de lijst met namen) ofwel de knop om een klassikale agenda-ingave toe te voegen, of de reeds ingebrachte ingave.
Daaronder zie je de ingaves per leerling. Die zijn standaard ingeklapt. Is er nog geen invoer, kun je er een toevoegen met de plus-knop rechts. Is er al een invoer, kun je ze zien door de link 'toon' aan te klikken. Wijzigen doe je met het potlood-icoontje rechts.

Aan de rechter zijde kun je volgende handelingen doen:

Lees verder: Tabblad Online inschrijven