Klassikale agenda-ingave individueel wijzigen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 4:58 PM

In dit artikel staat uitgelegd hoe je een klassikale agenda-ingave kunt omzetten in een individuele agenda-ingave. Dit kun je vanaf de leerlingenfiche, tabblad agenda en de lesfiche, tabblad agenda.

Je kunt eenvoudig een klassikale agenda-ingave beginnen wijzigen, door de klikken op het blauw potlood-icoontje bij de overeenkomstige regel (van de leerling of het lesmoment). Wanneer je start met wijzigen, krijg je de klassikale agenda-ingave als basis. Die kun je naar believen wijzigen.

Bij het opslaan, wordt de gewijzigde agenda-ingave opgeslagen als een individuele agenda-ingave voor die leerling. De klassikale agenda-ingave blijft ongewijzigd voor alle andere leerlingen van die les.

Deze werkwijze kun je herhalen voor meerdere leerlingen.