Bijlages van een agenda-ingave beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 4:48 PM

Eenmaal een agenda-ingave aangemaakt, is het mogelijk om er bijlages aan toe te voegen. Dit kan dus vanaf de leerlingenfiche, tabblad agenda of de lesfiche, tabblad agenda.

Indien nodig, klik je eerst de agenda-ingave open, door de link 'toon' aan te klikken op de regel. Daarna kun je het tabblad Bijlages aanklikken. Naast de titel van dat tabblad staat een teller om aan te geven hoeveel bijlages er reeds zijn gekoppeld.

Bij het bladeren kun je momenteel alleen pdf-documenten uploaden.

Nadien kun je die ook weer verwijderen door rechts op het rode prullenmandje te klikken.