Asset toevoegen Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 14 Jun, 2022 om 5:22 PM

Op het scherm 'Extra - Assets - Beheer - Assets' vind je de groene knop 'Nieuwe asset toevoegen', klik die aan. Geef de asset een code en een naam en selecteer tot welke categorie en soort de asset behoort. Klik op de knop 'toevoegen' om te bevestigen.
Opgelet: het toevoegen van een asset is pas mogelijk als er minstens één soort asset en minstens één categorie bestaan(Meer details via volgende artikelen: Categorieën beheren en Soorten assets beheren)

Bij het toevoegen van een asset, kun je kiezen om een ouder-asset of feitelijk aan te maken.

Na het toevoegen, kun je meer details instellen door de asset te wijzigen. Klik het item aan in de lijst en ga naar het gewenste tabblad: