Om een asset te wijzigen, ga je naar Extra - Assets - Beheer - Assets. In de lijst, klik je de gewenste lijn aan.

Assets worden vaak veelvuldig gebruikt en uitgeleend. Daarom is een goed beheer en onderhoud belangrijk. Alle onderhoudsbeurten en dergelijke gebeurtenissen worden bijgehouden onder tabblad 'Interventies'.

Interventie toevoegen

Om een nieuwe interventie toe te voegen klik je op de groene knop 'Nieuwe interventie toevoegen'. Vul de datum, het onderwerp (vb. de reden van interventie) en eventuele opmerkingen in samen met de nodige kosten en selecteer de soort interventie.

Opgelet: vooraleer het mogelijk is om een nieuwe interventie op te slaan, moet minstens één soort interventie aangemaakt zijn.

Interventie bewerken

Door de lijn aan te klikken, gaat een pop-up venster open waarin je alle details kunt wijzigen.

Bij het wijzigen van een interventie is een tweede tabblad 'documenten' beschikbaar waar je afbeeldingen of documenten uploaden die verband houden met deze interventie.

Interventie verwijderen

Door de lijn aan te klikken gaat het pop-up venster open met daarin alle details. Door de knop in de linker benedenhoek 'Verwijderen' aan te klikken, is het mogelijk om ze te schrappen.