Om een asset te wijzigen, ga je naar Extra - Assets - Beheer - Assets. In de lijst, klik je de gewenste lijn aan.

Op het tabblad Documenten kun je pdf's van je asset bijhouden.

Je kunt een bestand toevoegen door ze in het kader te slepen (bovenaan het tabblad) of door het aan te klikken en te bladeren. Na uploaden verschijnt ze in de lijst eronder. Klik je op de lijn, krijg je dat bestand in oorspronkelijk formaat te zijn. Je kunt meerdere documenten toevoegen en de sortering wijzigen door ze te verslepen (door het symbooltje helemaal rechts op de lijn aan te klikken).

Om een document te verwijderen klik je op de desbetreffende lijn en klik dan de verwijder-knop aan, links onder in het pop-up venster.