_ Assets beheren - overzicht van alle assets Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 30 Mei, 2022 om 2:57 PM

Via menu 'Extra - Assets - Beheer - Assets' krijg je een overzicht van alle assets van de academie. Assets zijn niet alleen de instrumenten, maar kunnen ook ict-materiaal, audiovisueel materiaal, materiaalkoffers, … zijn.

Overzicht

In dit overzicht zie je alle ingebrachte assets. Je kan onmiddellijk zien of de asset al dan niet is uitgeleend en aan wie.

Dit overzicht kun je ook exporteren via de knop rechtsboven, naast de filter.

Asset toevoegen

Via dit scherm kun je een asset toevoegen.

Asset wijzigen

Door een asset aan te klikken kun je er de details van wijzigen. Het pop-up venster is opgesplitst in volgende tabbladen:

Asset verwijderen

Assets verwijderen is niet mogelijk, dit om te vermijden dat hierdoor historiek verloren kan gaan.
Je kunt ze inactief zetten en in de benaming aangeven dat ze niet gebruikt mag worden.