Lijsten voor personeel Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 15 Feb, 2022 om 5:15 PM

Onder het menu personeel - alle lijsten ...

Alle personeelsleden

Dit overzicht kun je ook via het menu personeel - alle personeelsleden openen. En toont je (standaard) alle actieve personeelsleden.

Via de personeelslijst kun je snel een personeelslid opzoeken en ervan de personeelsfiche openen.

Je kunt er filteren op: naam, vakgroep, eigen personeelsleden en/of ALC-contactpersonen (standaard is er geen filter) of status actief (standaard alleen wie actief staat - zie Personeelslid (in)actief zetten)

Je kunt ook volgende handelingen uitvoeren:

Varia - Nummerplaten

Dit scherm toont alle wagens en nummerplaten ingebracht bij de actieve personeelsleden. (Meer hierover in volgend artikel: Nummerplaten toevoegen, wijzigen of verwijderen)

Dit overzicht kun je ook exporteren naar Excel, met de knop rechtsboven.