Nummerplaten toevoegen, wijzigen of verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 20 Aug, 2021 om 12:14 PM

Op de personeelsfiche, tabblad (Meer) Personalia+ kun je vrijblijvend de nummerplaten (en wagens) bijhouden waarmee het personeelslid komt werken. Dit is handig voor academies met een eigen parking. Deze informatie wordt, in tegenstelling tot andere gegevens op hetzelfde tabblad, niet doorgestuurd naar het departement.

Nummerplaat toevoegen

Gebruik de groene knop onderin de tabel om een nieuwe nummerplaat toe te voegen. Je krijgt een pop-up venster aangeboden waarin je een nummerplaat kunt opgeven en een omschrijving veld waar je meer details kunt opgeven. Meest voor de hand liggend is het merk en model.

Bevestig met de knop opslaan. De nummerplaat verschijnt in het overzicht. De omschrijving eronder.

Nummerplaat wijzigen of verwijderen

Een bestaande nummerplaat kun je wijzigen door op het potlood rechts te klikken. Je kunt er de nummerplaat wijzigen en de omschrijving aanpassen of leegmaken.

En als je dat wenst, kun je ze ook verwijderen met de rode knop linksonder in het pop-up venster.