Edisonhistoriek van individueel personeelslid inkijken Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 11 Feb, 2022 om 3:24 PM

Op de personeelsfiche tabblad (meer) edison kun je het overzicht vinden van alle RL's die verstuurd zijn (of klaarstaan) voor het geselecteerd personeelslid. De berichten staan chronologisch aflopend.

Door op de lijn te klikken, kun je de details ervan inkijken. De details verschijnen in een pop-up venster.

Je kunt hier ook een individueel RL-bericht opnieuw afdrukken.