RL-bericht individueel afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 20 Aug, 2021 om 4:27 PM

Een individueel bericht, los van de andere berichten verstuurd in dezelfde Edisonzending, kun je afdrukken vanaf de personeelsfiche.

Ga hiervoor naar personeelsfiche, tabblad (meer) edison. Hier krijg je een overzicht van de verschillende Edison-meldingen die gemaakt zijn (of klaarstaan) voor dit personeelslid.

Klik op de gewenste lijn op het printer-icoontje. Dan krijg je de afdruk in een pop-up venster aangeboden.

Staat het bericht klaar in de wachtrij, is het niet mogelijk om er al een afdruk van te maken. De RL is dan immers nog niet gemaakt/definitief.