Klassikale agenda-ingave toevoegen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 6 Jan, 2022 om 12:11 PM

Op de lesfiche, tabblad agenda kun je een klassikale agenda-ingave doen.

Je begint uiteraard met links het juiste lesmoment te kiezen, standaard wordt het eerstvolgend lesmoment geselecteerd. Gebruik hiervoor de knop 'Klassikaal invullen' bovenaan.

In het nieuw venster kies je eerst het gewenste sjabloon. Naargelang de keuze van het sjabloon zullen de in te vullen velden veranderen. Als die ingevuld zijn, kan de agenda-ingave bevestigd worden met de groene knop ‘Opslaan’.

Als de agenda-ingave bevestigd is, dan verschijnt die bij de leerling(en). Boven de lijst met leerlingen zie je de klassikale ingave staan. Die kun je wijzigen, door op het blauwe potlood-icoontje te klikken. Of er bijlages aan toevoegen. Je kunt ook een individuele ingave wijzigen, meer hierover in volgend artikel: Klassikale agenda-ingave individueel wijzigen.