Leerling (vanaf een les) naar een andere klassikale les verplaatsen Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 4 Jan, 2022 om 12:30 PM

Op de lesfiche, tabblad leerlingen is het mogelijk om een leerling (in die les) te verplaatsen naar een andere les voor hetzelfde vak, ongeacht de vestigingsplaats. Het programma toont de andere lessen voor dat vak, waar ook dezelfde administratieve groep aan is gekoppeld bij tabblad meta. Klik hiervoor op de knop met de vier pijlen, helemaal rechts op de lijn van de leerling.

Opgelet: Deze werkwijze kun je alleen gebruiken voor klassikale vakken. Voor individuele vakken moet je naar de personeelsfiche, tabblad toewijzen om de leerling onder een ander lesuur toe te wijzen, of de leerlingenfiche, tabblad inschrijvingen om de toewijzing ongedaan te maken zodat je een nieuwe keuze kunt maken.