Op de personeelsfiche tabblad toewijzen kun je leerlingen (van individuele of hybride vakken) toewijzen aan een dag en uur.

Als administratie heb je altijd toegang tot dit scherm. Leerkrachten kunnen dit ook zelf doen (voor hun eigen leerlingen), maar moeten hiervoor toegang krijgen. Staat het toewijzen momenteel dicht, krijg je hierover een melding bovenaan het scherm. (Meer hierover in het artikel: Beschikbaarheid toewijzen beheren)

Bij het aanmaken van de lesmomenten, maak je ook automatisch de individuele les aan waar de leerling in wordt thuisgebracht. (Meer hierover in volgend artikel: Individuele versus klassikale les)

Bovenaan kun je  de vestigingsplaats selecteren. En rechts ervan staat de knop om een nieuw lesmoment toe te voegen.

Eronder kun je effectief toewijzen. Aan de linkerzijde krijg je de leerlingen die nog niet werden toegewezen. Aan de rechterkant de lesmomenten (in chronologische volgorde) binnen de geselecteerde vestigingsplaats.

Op dit scherm kun je volgende handelingen uitvoeren:

Lees verder: Tabblad Klassen