Lesmoment verwijderen, bij individueel toewijzen Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 23 Feb, 2022 om 4:59 PM

De personeelsfiche, tabblad toewijzen gebruik je om leerlingen voor een individueel vak bij die leerkracht aan een dag en uur te koppelen. Door een invoerfout of een gewijzigde situatie, wordt een lesmoment overbodig. Zo kun je die verwijderen.

Je kunt een lesmoment pas verwijderen wanneer er geen leerlingen aan gekoppeld zijn. Indien nodig, moet je dus eerst leerlingen ontkoppelen (naar de linker zijde verslepen) of aan een ander lesmoment koppelen (naar een ander lesmoment verslepen).

Op de plaats waar voordien leerlingen opgelijst stonden, staat nu de tekst 'plaats hier je leerlingen of verwijder deze les'. Klik op de tekst 'verwijder deze les'.

Na het klikken verdwijnt het lesmoment, zonder extra bevestiging.

Heb je het verkeerde lesmoment verwijderd, maak je die opnieuw aan.