Op het overzicht van de puntenlijsten, via het menu Extra - Evaluatie - Toonmomenten & puntenlijsten - Puntenlijsten kun je een nieuw puntenlijst aanmaken.


Je kunt ook een nieuwe puntenlijst maken gekoppeld aan een toonmoment, vanaf tabblad Resultaat van die puntenlijst.Gebruik de groene knop 'Nieuw puntenlijst' boven- of onderaan het overzicht om een nieuwe lijst aan te maken.Toonmoment groep

Je kunt een losse puntenlijst maken, dan kies je '(zonder groep)'. Maar je kunt ook een puntenlijst maken gekoppeld aan een bestaande groep van een toonmoment. Kies dan de gewenste groep, van het gewenst toonmoment.


Merk op dat een groep (van een toonmoment) maar aan één puntenlijst gekoppeld kan zijn. Het is dus mogelijk dat dat groep die je zoekt niet in deze lijst zit, omdat er al een andere puntenlijst aan gekoppeld is.


Omschrijving

Hier geef je de naam op van je puntenlijst. Deze omschrijving wordt vermeld als titel.


Evaluatieperiode

Kies een van de bestaande periodes.


Datum

Dit is de de dag waarop de puntenlijst van toepassing is.Na bevestigen met de knop 'opslaan' keer je terug naar het overzicht. En kun je het puntenlijst wijzigen door ze te openen.


Wat je nadien allemaal kunt wijzigen, staat uitgelegd in volgende artikels: