Om een asset te wijzigen, ga je naar Extra - Assets - Beheer - Assets. In de lijst, klik je de gewenste lijn aan.

Op tabblad Gekoppelde assets (enkel zichtbaar bij een ouder-asset) krijg je een overzicht van de gekoppelde feitelijke assets. Klik je een lijn aan, ga je naar de fiche van die feitelijke asset. (Nadien kun je eenvoudig terugkeren, door de ouderasset bovenaan aan te klikken.)

Asset koppelen

Gebruik de groene knop 'Asset koppelen' boven- of onderaan de tabel.

Daarbij kun je kiezen om een bestaand feitelijk attest te koppelen. Of een nieuw feitelijk asset te maken.

Na bevestigen verschijnt het nieuw (gekoppeld) asset in het overzicht en kun je ze aanklikken (openen).

Je kunt ook een bestaand ouder-asset koppelen vanaf de fiche van een feitelijk asset, zolang die nog niet reeds aan een ander ouder-asset is gekoppeld. Meer hierover via volgend artikel: Ouder-asset gebruiken

Asset verwijderen

Een feitelijk asset kun je alleen ontkoppelen vanaf de ouder-asset tabblad Gekoppelde assets. Gebruik hiervoor de rode knop links, op de lijn van de gewenste asset.