Op de lesfiche tabblad aanwezigheden kun je een aan- of afwezigheid verwijderen. Dit is de enige plaats waar je dit in DKO3 kunt doen. (Als leerkracht kun je dit momenteel niet.)

Je klikt er de aanwezigheid aan en in het pop-up venster, vind je (als DKO3-beheerder) een knop om die invoer te verwijderen.

Daarna is het alsof de aanwezigheid nooit was ingebracht. Doe je hiermee alle aanwezigheden weg, kun je opnieuw beginnen met aanwezigheden ingeven. Of die specifieke leerling opnieuw toevoegen door de ontbrekende leerling toe te voegen.