Op de leerlingenfiche tabblad inschrijving heb je de mogelijkheid om een opmerking in te geven gekoppeld aan dat schooljaar.

Je begint met te klikken op de gele knop met blocnote rechtsboven. In het pop-upvenster kun je onbeperkt tekst met opmaak ingeven. (In de hoek rechtsboven staat het schooljaar nog even ter herinnering.)

Bevestig met opslaan.

Wanneer een opmerking aanwezig is, wijzigt het plus-symbool in een potloodje. Wanneer je met de muis over de knop gaat, krijg je een stukje van de opmerking te zien.
Door op deze knop te klikken, kun je de opmerking naar believen wijzigen.