Leerbewijzen in bulk afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 24 Feb, 2022 om 4:43 PM

Via het menu Extra - Evaluatie - Officiële documenten - Leerbewijzen is het mogelijk om de leerbewijzen voor een selectie leerlingen af te drukken.

Vooraleer dit lukt, moeten de documentsjablonen hiervoor aangemaakt zijn en die sjablonen gekoppeld zijn aan de overeenkomstige administratieve groepen.

Aan de linkerzijde kun je een selectie maken waarvoor je de afdruk wenst te genereren. Daarna klik je op de knop Leerbewijzen maken. Dan krijg je aan de rechterzijde de mogelijkheid om per 50 leerlingen de pdf te laten genereren.

Via de leerlingenfiche tabblad (Meer) Evaluaties kun je ook individueel een leerbewijs afdrukken.