Sjabloon toevoegen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 25 Feb, 2022 om 1:24 PM

Via het hoofdmenu Extra - Academie - Documenten & Bestanden - Documentsjablonen kan je documentsjablonen toevoegen.

Klik op de groene knop ‘Documentsjabloon toevoegen’ om een sjabloon toe te voegen. Er verschijnt een dialoogvenster waar je de categorie van het sjabloon moet kiezen. Voor heel wat categorieën (zoals bij fiscaal attest) zit er een standaardsjabloon in DKO3. Die wordt dan de basis van het sjabloon in jouw academie. Geef het sjabloon een naam en klik op ‘Opslaan’.

Daarna kun je het sjabloon bewerken.