Uitlening individueel afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 16 Sep, 2021 om 11:23 AM

Bij het wijzigen van een uitlening, heb je de mogelijkheid om hiervan een afdruk te maken.

Een uitlening openen kan vanaf de leerlingfiche tabblad (Meer) Uitleningen, de assetfiche tabblad uitleningen of het overzicht van uitleningen.

Via de grijze knop ‘Acties’ midden bovenaan kan je de uitlening afdrukken. Je hebt de mogelijkheid om verschillende documentsjablonen toe te voegen zoals huurcontract, attest van nazicht, …

Vooraleer je er een afdruk van kunt maken, moet het gewenst documentsjabloon aanwezig zijn in het programma.