Uitlening in bulk afdrukken Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 16 Sep, 2021 om 11:23 AM

Vanaf het overzicht met uitleningen, via het menu Extra - Assets - Beheer - Uitleningen, is het mogelijk om voor een reeks uitleningen een afdruk te maken.

Begin met de lijst te filteren naar de gewenste uitleningen. Klik daarna rechtsboven op het printer icoontje. Je krijgt de verschillende documentsjablonen die beschikbaar zijn. (Als er documenten ontbreken, zul je die eerst moeten aanmaken. Zie: Documentsjablonen beheren)