Uitzonderlijke lessen beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 4:54 PM

Via het menu Extra - Academie - Uitzonderlijke lessen - Overzicht lessen kun je de lessen goedkeuren en beheren.

In het overzicht kun je meteen een aangevraagde les goedkeuren. Dit kun je ook eerst de les te wijzigen, door ze aan te klikken.

Lessen toevoegen

Druk op de groene knop 'Les toevoegen' om te beginnen met een nieuwe les aan te maken. In het pop-up venster kun je alle details opgeven, zoals de leerling(en) die er zullen aanwezig zijn.

Lessen wijzigen

Bij het wijzigen van de les kun je alle details aanpassen, zoals de gekoppelde leelring(en). Maar ook de les goedkeuren of de goedkeuring intrekken. Bij het opslaan kun je kiezen om ze tegelijk ook op te slaan.

Les verwijderen

Door een aan te klikken, krijg je een pop-up met alle details. Linksonder staat de rode knop 'verwijderen' om de les te schrappen.