Lesmomenten controleren Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 4:50 PM

Via het menu 'Extra - Academie - Organisatie - Lesmomenten herberekenen' kun je het programma de opdracht geven om de effectieve lessen te herbekijken voor elke aangemaakte les, met lesmomenten.

Initieel krijg je volgend venster te zien:

Vooraleer wordt gestart, wordt nogmaals bevestiging gevraagd. Want de berekening gebeurt op het moment zelf. Je mag de browser bij het herberekenen niet sluiten.
Eenmaal de berekening loopt, krijg je volgend overzicht:

Wanneer het berekenen is afgelopen, sluit dit venster.