Providers beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 2 Sep, 2022 om 12:08 PM


Via het menu Extra - Academie - Communicatie - Providers krijg je een overzicht van de ingestelde sms- en mailprovider(s).

knipsel-391.png

 

Als je een bepaalde provider niet meer gebruikt, zet je die best op inactief. Zodat er niet nog per ongeluk mee verstuurd kan worden. Dit kun je bij de provider details.

 

Provider toevoegen

Je klikt op de groene knop 'provider toevoegen'. Kies het gewenste type: e-mail of sms. Je kiest de gewenste provider, geeft een gepaste naam op en vult de gevraagde velden in. (Indien nodig kun je die nadien nog aanpassen.)

Opgelet: De Artoso mailprovider kun je niet zelf toevoegen, die moet je door een medewerker van Artoso laten toevoegen.


Schermafbeelding_2020-04-30_om_14.25.05.png


 

Provider details

Klik op de lijn van de provider om meer details te zien en aanpassingen te doen. Je komt terecht op een scherm met twee tabbladen.


knipsel-392.png


Op tabblad 'Details' kan je de eigen naam van de provider wijzigen en de provider deactiveren met de schuifbalk. Hier moet je ook je API key of API gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. De API key kan je terugvinden in je account bij de mailprovider en is nodig om e-mails te kunnen versturen. De API gebruikersnaam en wachtwoord moet je krijgen van je smsprovider.
Bevestig wijzigingen steeds met de blauwe knop ‘Opslaan’.

 

Op tabblad 'Toegelaten personen' voeg je de personen toe die mails of smsen mogen versturen. Meer hierover in volgende artikels: Toegelaten personen aan een mailprovider toevoegen of Toegelaten personen aan SMS-provider toevoegen

 

Op tabblad 'Status' kan je zien hoeveel e-mails of smsen er vandaag en/of deze maand al verstuurd zijn, en hoeveel je er nog kan versturen. De beschikbare informatie is verschillend van provider tot provider. 


Meer over het versturen van mails, vind je terug in volgende artikels:

Meer over het versturen van een SMS, vind je terug in volgende artikels:

 

 


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.