Onder het menu extra - inschrijvingen - Online inschrijvingen ...

En extra - mijnACADEMIE - Inschrijvingen ...

Online inschrijvingen

De lijst online inschrijvingen toont een overzicht van de leerlingen die zich online hebben ingeschreven, gerangschikt op datum en tijd. Per studierichting wordt een aparte lijn weergegeven. Je kan doorklikken naar de inschrijving van de leerling en bladeren tussen de fiches. Je kunt zoeken op leerling, filteren op domein en de status (wel of niet nagekeken)

In de laatste kolom kun je aangeven of de online inschrijving is (nagekeken en) goedgekeurd, met de knop met het vinkje of het kruisje. In de voorlaatste kolom verschijnt dan de datum en tijdstip en de gebruikersnaam van wie de goedkeuring heeft gegeven. Met de knop met het document als symbool kun je voor die leerling een inschrijvingsformulier bekomen.

Je kunt deze lijst exporteren naar excel.

Niet-online inschrijvingen

Deze lijst toont de leerlingen die ingeschreven werden door de administratie, dus niet online.
Je vindt er de naam van de leerling, het domein en de datum van inschrijving terug.

Niet-tijdig betaalde online inschrijvingen

Deze lijst toont de leerlingen met een online inschrijving waarvoor niet tijdig (online) werd betaald. In het overzicht staat ook vermeld wanneer de vervaldatum werkt overschreden. Bij het aanklikken van de lijn gaat de leerlingfiche open en kun je bladeren tussen de fiches.

Deze lijst zal alleen namen bevatten als er in de mijnACADEMIE-instellingen (tabblad betalingen) de instelling 'Betaling binnen de x minuten' is ingevuld

Contactgegevens gecontroleerd

De leerlingen die zich online wensten in te schrijven kunnen nog voor de start van de inschrijvingen hun account in orde brengen. Bij het inloggen moeten ze onder andere hun contactgegevens controleren.
Op dit overzicht zie je welke leerlingen dit reeds gedaan hebben en wanneer ze hun account hebben gecontroleerd.

Als je de gegevens hebt gecontroleerd bij een bestaande leerling bij het online testen, dan kan je die goedkeuring met het vuilbakje verwijderen. Hiermee zorg je ervoor dat vooraleer er online ingeschreven kan worden, opnieuw de contactgegevens moeten bevestigd worden.

Ingevulde extra vragen

Als een leerling inlogt, dan moet hij/zij niet alleen de contactgegevens controleren, maar moeten er ook bepaalde vragen beantwoord worden. Meer info over deze ‘Extra vragen’ vind je terug via Extra vragen beheren.

Als je de extra vragen hebt ingevuld bij een bestaande leerling bij het online testen, dan kan je die goedkeuring met het vuilbakje verwijderen. Hiermee zorg je ervoor dat vooraleer er online ingeschreven kan worden, opnieuw de extra vragen moeten ingevuld worden.

Je kunt zoeken op leerling, filteren op domein en de status (wel of niet nagekeken)

Dagschool gecontroleerd

De leerlingen die zich online wensten in te schrijven kunnen nog voor de start van de inschrijvingen hun account in orde brengen. Bij het inloggen moeten ze als -18 jarige ook de dagschool controleren.
Op dit overzicht zie je welke leerlingen dit reeds gedaan hebben en wanneer ze hun account hebben gecontroleerd.

Als je de gegevens hebt gecontroleerd bij een bestaande leerling bij het online testen, dan kan je die goedkeuring met het vuilbakje verwijderen. Hiermee zorg je ervoor dat vooraleer er online ingeschreven kan worden, opnieuw de contactgegevens moeten bevestigd worden.