Individuele beschikbaarheid (online inschrijven) instellen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 7 Apr, 2022 om 9:04 AM

Met de individuele beschikbaarheid (menu Extra - Inschrijvingen - (Online) inschrijvingen - individuele beschikbaarheid) is het mogelijk om al toegang te hebben tot het online inschrijven, ook al staat het via de tijdslijn nog dicht.

Deze functionaliteit bedoelt om het online inschrijven te kunnen testen, zonder het effectief te moeten open zetten. Daarom is het aantal accounts die je (per academie) kunt toevoegen beperkt tot tien.

Een account toevoegen of verwijderen is onmiddellijk van toepassing. Ben je reeds met dit account aangemeld op mijnACADEMIE, moet je de pagina eens verversen of opnieuw aanmelden om de wijziging te zien.

Account toevoegen

Via dit scherm voeg je een mijnACADEMIE-account toe. Dus om te kunnen testen, moet je eerst zelf naar mijnACADEMIE.be surfen en er een account aanmaken, inloggen en doorklikken naar je academie. Pas daarna is het mogelijk om jezelf (of je collega) terug te vinden en te koppelen. Je begint met te klikken op de groene knop onderaan de lijst. In het pop-upscherm tik je een stuk van het e-mailadres in en klikt op zoeken.

Tot slot klik je de naam aan die je wenst te koppelen. Daarna verschijnt dit account in de lijst.

Account verwijderen

Met de prullenbak (rechts) naast de account kun je eenvoudig een account schrappen.