Administratieve groepen beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 28 Mrt, 2022 om 2:33 PM


Via het menu 'Extra - Inschrijvingen - Aanbod - Administratieve groepen' krijg je een overzicht van de administratieve groepen die er aangeboden worden in je academie.  • Een zwart bolletje rechts van de naam van de administratieve groep betekent dat er vakken zijn gekoppeld aan die administratieve groep.
  • De groene wereldbol wil zeggen dat deze administratieve groep openstaat voor online inschrijvingen.
  • Een uitroepteken in een rode driehoek geeft aan dat er een (mogelijk) probleem is met deze groep. Zie tabblad fouten en waarschuwingen om meer informatie te bekomen.

 

Administratieve groep toevoegen

Administratieve groepen gemaakt via clusters, door er opleidingen aan te maken. Meer info hierover via volgend artikel: Clusters beheren.


Administratieve groep wijzigen

Bij het aanklikken van de administratieve groep, heb je de mogelijkheid om de details van deze groep te wijzigen verdeeld over de verschillende tabbladen. Zie artikel: Administratieve groep wijzigen


Administratieve groep verwijderen

Het is niet langer mogelijk om een administratieve groep te verwijderen. Je kunt de opleiding verwijderen via de clusters en/of een administratieve groep op inactief zetten bij tabblad details.Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.