Personeelslijst exporteren Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 15 Feb, 2022 om 5:20 PM

Vanop de personeelslijst (menu personeel - alle personeelsleden) kun je een export maken van de gefilterde personeelsleden.

Wanneer je vanaf dit scherm de exportknop aanklikt, krijg je de mogelijkheid om (van de personen momenteel zichtbaar) een export te maken van de gewenste velden.

In het pop-up venster kies je de gewenste velden. (Standaard zijn de velden geselecteerd die ook op het scherm getoond worden.) En bevestig met de groene knop.

In tegenstelling tot de export vanaf een werklijst, zijn de velden niet afhankelijk van de kolommen van je lijst. Dit is een vaste lijst met mogelijke velden.