Werklijst exporteren Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 5 Jan, 2022 om 4:19 PM

Een werklijst kun je ook exporteren naar excel. Gebruik hiervoor het download-icoontje in de balk bovenaan. Wanneer je die aanklikt, krijg je een pop-up scherm met de kolommen die je wenst te exporteren. Je krijgt altijd de kolommen aangeboden waaruit de lijst bestaat. Wil je dus informatie exporteren, moet je bij het samenstellen van je werklijst die extra kolommen als bijkomende velden toevoegen aan je werklijst.