Vakgroepen van personeelslid beheren Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 14 Feb, 2022 om 10:41 AM

Op de personeelsfiche, tabblad (Meer) Vakgroepen kun je de vakgroepen beheren waar een personeelslid toe behoort.

Je krijgt hier de vakgroepen aangeboden die actief staan voor gebruik bij personeel. Je moet uiteraard eerst vakgroepen hebben ingesteld. Meer hierover in volgende artikel: Vakgroepen beheren

Het indelen van je personeelsleden in groepen, biedt de mogelijkheid om sneller zaken in te stellen:

Vakgroep toevoegen

Klik rechtsboven op de groene knop 'Vakgroep toevoegen'. Je krijgt volgende pop-up aangeboden. Kies de gewenste vakgroep. En of het personeelslid als coördinator mag aangeduid worden.

Bevestig met de knop opslaan. Je keert terug naar het overzicht.

Vakgroep wijzigen of verwijderen

Door op het potloodje te klikken, op de lijn, helemaal rechts. In het pop-up venster kun je de gekozen vakgroep aanpassen en/of de aanduiding 'coördinator' wijzigen.

Om de lijn volledig te schrappen, klik je in het pop-up venster in de linker onderhoek op verwijderen.