Burgerlijke staat, handicap en gegevens partner wijzigen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 11 Feb, 2022 om 2:46 PM

Op de personeelsfiche tabblad (meer) Personalia+ kun je de burgerlijke staat en handicap bijhouden. En indien van toepassing de verplichte informatie betreft de partner.

Details wijzigen

Begin met in de rechter bovenhoek het potlood aan te klikken. Bovenaan het pop-up venster heb je de mogelijkheid om de burgerlijke staat van het personeelslid te wijzigen. Initieel staat dit op ongehuwd.
Bij de waarde 'gehuwd of wettelijk samenwonend' of 'weduwe/weduwnaar' verschijnen extra velden met informatie over de partner. Alle velden zijn verplicht in te vullen voor de melding familiale toestand en worden in DKO3 enkel om die reden bijgehouden.

Helemaal onderaan staat steeds het veld 'Personeelslid zwaar gehandicapt' om aan te geven of het personeelslid een zware beperking heeft. (Ook dit veld wordt meegestuurd in de melding familiale toestand en wordt in DKO3 enkel om die reden bijgehouden.)

Bevestig met de groene knop opslaan. Nadien moet dezelfde informatie op het hoofdscherm terugkeren.

Vergeet niet nadien om deze wijziging ook te melden aan het departement Onderwijs, als dat nodig is. Meer hierover in volgend artikel: melding familiale toestand versturen (RL-7)