Bekwaamheidsbewijs toevoegen, wijzigen of verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 20 Aug, 2021 om 10:53 AM

Op de personeelsfiche, tabblad (Meer) Bekwaamheidsbewijzen kun je voor een personeelslid de (relevante) bekwaamheidsbewijzen bijhouden die deze persoon heeft behaald.

Bekwaamheidsbewijs toevoegen

Gebruik de groene knop rechtsboven om een nieuw bekwaamheidsbewijs toe te voegen. Je krijgt volgend pop-up venster, waarin je de belangrijkste details kunt opgeven.  Alle velden zijn optioneel, dus vul in wat relevant is. En bevestig met de groene knop 'opslaan'.

Bekwaamheidsbewijs wijzigen of verwijderen

Een bestaand bekwaamheidsbewijs kun je wijzigen door op het potlood rechts te klikken. Je kunt er alle velden wijzigen of leegmaken.

En als je dat wenst, kun je ze ook verwijderen met de rode knop linksonder in het pop-up venster.

PDF-document koppelen

Aan een bestaand bewijs kun je een PDF-document koppelen. Klik op het PDF-symbool helemaal links, op de lijn van het bekwaamheidsbewijs. Je krijgt de mogelijkheid om te bladeren naar het gewenste document en daarna te uploaden.

PDF-document raadplegen of verwijderen

Als er een document werd geupload zie je in de eerste kolom een miniatuur van het document in kwestie. Wanneer je ze aanklikt, krijg je het document in een pop-up te zien.

In de hoek linksonder van dat pop-up venster staat de knop om het PDF-document te verwijderen.