Aanvraag immatriculatienummer (zonder RL-9) Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 1 Sep, 2022 om 3:28 PM

Ben je niet in de mogelijkheid om een RL-9 aan te vragen (zoals uitgelegd in volgend artikel), omdat niet aan alle voorwaarden is voldaan, dan kun je onderstaande alternatieve werkwijze gebruiken. Gebruik dus alleen deze werkwijze als het niet mogelijk is om via een RL-9 de aanvraag te doen.

Op de site van onderwijs Vlaanderen kun je dit aanvraagformulier terugvinden: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/documenten/bestand.ashx?id=5281.
Die vul je in samen met het personeelslid en bezorg je daarna aan de dienst DINCO, zoals vermeld bovenaan dat formulier. Deze dienst kun je contacteren via e-mailadres dinco@ond.vlaanderen.be.