Leerling verontschuldigen voor meerdere lessen of lesmomenten Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 5 Jan, 2022 om 5:34 PM

Je kunt een leerling in één beweging voor meerdere lessen verontschuldigen. Ga hiervoor naar de leerlingenfiche, tabblad inschrijvingen. Dit kan je maximaal twee weken op voorhand.

Je klikt op de knop ‘Verontschuldigen‘ om de verontschuldiging toe te voegen. In het venster dat verschijnt, kies je de lesmomenten en duid je aan of de leerling verontschuldigd of ziek is. Je kan eventueel nog een opmerking noteren. Daarna klik je op de knop ‘Verontschuldiging(en) toevoegen‘.

Aan de rechterzijde zie je de ingebrachte verontschuldigingen. Indien nodig kun je ze daar ook terug ongedaan maken.