SMS naar een leerling sturen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 6 Jan, 2022 om 11:50 AM

Je kunt ook een individuele sms sturen naar een leerling. Hiervoor moet je zijn op de leerlingenfiche tabblad start.

Onderaan de contactgegevens (blok telefoon, e-mail) staat de knop om een e-mail te versturen. Die knop heeft ook een keuzelijst (dropdown), daar kies je voor.

Dan krijg je het venster om een smscampagne te versturen.

Na het versturen, kun je de status opvolgen via tabblad communicatie of via het overzicht van alle campagnes.