Vak toevoegen of verwijderen bij een inschrijving Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 3:37 PM

Als je bij een bestaande inschrijving een vak(groep) wil toevoegen of verwijderen, moet je de knop met drie puntje klikken op de leerlingenfiche, tabblad inschrijven.

In de drie blokken zichtbaar in dit scherm heb je respectievelijk de mogelijkheid om:

• Een vak(groep) aan- of uitvinken die deel uitmaakt van de inschrijving, zoals ingesteld in het aanbod onder extra - inschrijvingen.
  • Een vak(groep) uitvinken die deel uitmaakt van de inschrijving vreemd aan de administratieve groep. Die in andere woorden geen deel uitmaakt van het aanbod ingesteld onder extra - inschrijvingen.
  • Een willekeurig vak toevoegen aan de inschrijving, die geen deel uitmaakt van het aanbod ingesteld onder extra - inschrijvingen.

Bevestigen doe je door de knop 'wijzigingen toepassen' aan te klikken.