Eerste optie wijzigen van een leerling Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 4 Jan, 2022 om 12:23 PM

In de meeste gevallen gaat het programma de eerste optie (binnen een domein) van een leerling correct berekenen. Maar soms wil je hier van afwijken. Om een andere optie te selecteren, klik je op de leerlingenfiche, tabblad inschrijvingen het menu rechts van de groene knop 'nieuwe inschrijving' aan en kiest daar de optie 'Voorkeur eerste optie'.

Hier selecteer je de gewenste optie die binnen dat domein als eerste optie moet dienen. Je bevestigt met de knop 'opslaan'. Bij het opslaan wordt de financierbaarheid van de leerling herberekend.