Toestemmingen en extra vragen van een leerling invullen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 6 Jan, 2022 om 5:05 PM


Het is belangrijk bij inschrijving dat er bepaalde vragen beantwoord worden. Bijvoorbeeld dat de leerling het schoolreglement en APP heeft gelezen en goedgekeurd of akkoord is met de publicatie van beeldmateriaal, op website of sociale media. Maar ook de extra vragen specifiek van de school.


Op de leerlingenfiche, tabblad start kun je dat voor een leerling inkijken en invullen onder ‘Toestemmingen, Extra vragen, ...‘. (Het aanmaken van die extra vragen vind je in volgend artikel: Extra vragen beheren) Je krijgt initieel een samenvatting te zien. Door op de titel 'toestemming' of 'vraag' te klikken, kun je een pop-up venster openen om dit in te stellen. (Het kleur van het kader geeft aan of de verplichte velden zijn ingevuld.)



In het pop-up venster krijg je de vragen te zien, zoals ze gesteld worden aan de leerling (bij online inschrijven). Je kunt de waardes wijzigen. Met de reset-knop linksonder kun je de invoer terug leegmaken. (Als je dit doet, is de leerling bij een volgende aanmelding op mijnacademie.be verplicht deze toestemmingen opnieuw in te geven.)




Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.