Tabblad Fouten/Waarschuwingen Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 22 Feb, 2022 om 5:07 PM

Op de lesfiche tabblad Fouten/Waarschuwingen krijg je een overzicht van mogelijke problemen, waar het programma op wil wijzen. Over het algemeen zijn dit zaken die ontbreken bij de les. Dergelijke fouten los je best snel op.

Wanneer er een dergelijke melding beschikbaar is, zul je bij het tabblad ook een symbool zien staan van een uitroepteken in een rode driehoek.