Via het menu Extra - Academie & Instellingen - Organisatie - Mijn weken kun je weekroosters beheren. Hier kun je één of meerdere wekensets aanmaken en beheren. Dit is handig als je meerdere lessen hebt die hetzelfde (niet-wekelijks) weekrooster volgen. En kun je er gemakkelijk gebruik van maken, bij het aanmaken van een lesmoment.

Mijn week toevoegen

Met de groene knop 'Week toevoegen' begin je met het aanmaken van een nieuwe set.

Je geeft de naam op en bevestigt met opslaan. Nadien kom je terug op het overzicht met de bestaande items. Daarna klik je op de lijn om ze te wijzigen en er meer details aan toe te kennen.

Mijn week wijzigen

Dubbelklik op de desbetreffende lijn om ze te wijzigen.

Daarna kun je meer details instellen. Je kunt de naam wijzigen en de gewenste weken aan- of uitvinken.

Mijn week verwijderen

Zolang deze wekenset niet is gekoppeld aan een les, kun je die verwijderen. Hierdoor klik je op de lijn en gebruikt de rode knop in de hoek linksonder.