Personeelslid als overleden aanduiden Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 14 Feb, 2022 om 10:05 AM

Als een personeelslid tijdens het schooljaar overlijdt, dan kan je dit op het pop-up scherm personalia (op de personeelsfiche, tabblad start) aanduiden. Je klikt hiervoor op de blauwe melding ‘Aanduiden als overleden’.

Door op deze melding te klikken, verschijnt een extra veld ‘Datum overlijden’.

Belangrijk - Na het invullen van de datum van overlijden moet je nog volgende stappen uitvoeren:

• Om te voorkomen dat er geen communicatie meer wordt verstuurd naar dit personeelslid, is het best om alle communicatiegegevens te wissen.
  • Om het departement Onderwijs op de hoogte te brengen, moet je een stopzetting opdracht versturen. Meer hierover in volgend artikel Melding 'stopzetten opdrachtenpakket' versturen (RL-4)