Kinderen toevoegen, wijzigen of verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Vr, 11 Feb, 2022 om 3:25 PM

Op de personeelsfiche, tabblad (Meer) Personalia+ kun je vrijblijvend de kinderen van het personeelslid bijhouden. Deze informatie wordt, in tegenstelling tot andere gegevens op hetzelfde tabblad, niet doorgestuurd naar het departement.

Opgelet: een kind toevoegen in deze tabel, heeft geen invloed op de personen ten laste! Een kind ten laste ingeven (om door te geven aan het departement), doe je dus via de tabel 'personen ten laste' eronder.

Kind toevoegen

Gebruik de groene knop onderin de tabel om een nieuwe kind toe te voegen. Je krijgt een pop-up venster aangeboden waarin je een aantal details kunt opgeven. Alle velden zijn optioneel.

Bevestig met de knop opslaan. Het kind verschijnt in het overzicht. Alle verdere details eronder.

Kind wijzigen of verwijderen

Een bestaande kind kun je wijzigen door op het potlood rechts te klikken. Je kunt er alle velden wijzigen of leegmaken.

En als je dat wenst, kun je ze ook verwijderen met de rode knop linksonder in het pop-up venster.