Toelatingsvoorwaarden van een inschrijving wijzigen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 3:36 PM

Leerlingen van de vierde graad die een jaar overdoen volgen eigenlijk een ‘verlengd leertraject’ en zijn slechts 50% financierbaar. Voor deze leerlingen moet je de toelatingsvoorwaarde aanduiden.

Dit doe je op de leerlingenfiche, tabblad inschrijvingen. Daar klik je het menu rechts van de groene knop 'nieuwe inschrijving' aan en kiest daar de Toelatingsvoorwaarde. Naast de administratieve groep kan je dan de code kiezen en klik je op Opslaan. Op die manier krijgen die leerlingen de correcte financierbaarheidscode.