Inschrijving stopzetten of verwijderen Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 19 Aug, 2021 om 3:26 PM

Als je een inschrijving vroegtijdig wil stopzetten of volledig wenst te verwijderen, moet je het prullenmandje klikken op de leerlingenfiche, tabblad inschrijven.

Links onderaan kan je de inschrijving volledig verwijderen met de knop ‘Inschrijving verwijderen‘. Rechts kan je met de groene knop ‘Uitschrijven‘, de leerling uitschrijven op een bepaalde datum.
Een uitgeschreven inschrijving herken je doordat alle gegevens van in de inschrijving zijn doorstreept.

Heb je een leerling onterecht uitgeschreven, dan kan je dit ongedaan maken door opnieuw op het rode vuilbakje te klikken en onderaan het dialoogvenster te klikken op ‘Uitschrijving ongedaan maken‘.

Pas op!
Een inschrijving met einddatum wordt ook doorgestuurd naar Discimus. En telt dus mee voor het te betalen inschrijvingsgeld (aan het departement Onderwijs). Een inschrijving die wordt stopgezet voor 01/10 wordt om die reden dus beter volledig verwijderd.