Via extra - evaluatie - Toonmomenten & puntenlijsten - Programmaboek kun je voor meerdere toonmomenten het programma afdrukken, tot een zogenaamd programmaboek.

Je kiest het schooljaar en geeft de periode op. Eronder krijg je het overzicht van toonmomenten die in aanmerking komen. Je kunt er een specifieke selectie maken of rechtsboven alle toonmomenten in één keer selecteren. Bevestig met de blauwe knop 'afdrukken' rechtsonder.

Opgelet: hoe meer toonmomenten je selecteert, hoe langer het duurt om de afdruk te genereren.