Via het menu Extra - Evaluatie - Toonmomenten & puntenlijsten - Toonmomenten krijg je het overzicht van toonmomenten. Vanaf hier kun je ook een export maken van je toonmomenten.

In het overzicht kun je een export maken van alle (of een gefilterde selectie) toonmomenten. Indien gewenst, pas je eerst de filter toe en daarna klik je op het download-icoon boven of onder het overzicht.

In het pop-up venster kun je kiezen welke velden je wil gaan exporteren. Daarna krijg je het resultaat als een excel-document aangeboden.