Een toonmoment wijzigen, doe je op door het gewenst item te dubbelklikken in het overzicht van toonmomenten. Dit overzicht vind je via het menu Extra - Evaluatie - Toonmomenten & puntenlijsten - Toonmomenten.Op het tabblad Details, kun je de groepen beheren van dit toonmoment.

De groepen worden chronologisch opgelijst in dit overzicht.

Groep toevoegen

Gebruik de groene knop 'Groep toevoegen' rechtsonder om een nieuwe groep aan te maken.

De naam is optioneel, de andere velden zijn verplicht in te vullen.

Het soort vak en domein worden gebruikt bij het filteren van deelnemers om ze toe te voegen.
Het soort programma heeft een invloed op hoe je de stukken ingeeft bij het programma.

Bevestig met de groene knop. Daarna kun je ook lokalen koppelen.

Groep wijzigen

Klik in de kolom met tijdstip of naam om de details te wijzigen.

Je kunt alle velden wijzigen. Vergeet niet om te bevestigen met de blauwe knop, vooraleer het scherm te sluiten (of om naar het tabblad Lokalen door te klikken).

Groep verwijderen

Klik de gewenste groep aan door de lijn aan te klikken. In het pop-up venster staat in de hoek linksonder de verwijderknop.

Opgelet: verwijderen van een groep lukt pas als alle deelnemers, begeleiders en gekoppelde lokalen zijn geschrapt.

Groep naar ander toonmoment verplaatsen

Door te klikken op de blauwe pijl helemaal links, kun je een bestaande groep (met begeleiders, deelnemers en stukken) verplaatsen van het huidig toonmoment naar een ander.

Standaard staat het huidig toonmoment geselecteerd.

Bevestig met de groene knop. In het overzicht zal de groep verdwenen zijn.

Lokaal toevoegen

Klik in de kolom Lokalen om voor de gewenste groep een lokaal toe te voegen. In het scherm klik je op de groene knop 'Lokaal toevoegen'.

Kies een lokaal uit de lijst en een gewenste soort. Daarbij kun je kiezen uit een aanmeldlokaal, inspeellokaal en toonmomentlokaal. Op deze manier kun je verschillende lokalen achtereen toevoegen.

Vergeet niet om te bevestigen met de blauwe knop 'Opslaan', vooraleer het scherm te sluiten (of om naar het ander tabblad door te klikken).

Lokaal wijzigen

Klik in de kolom Lokalen om voor de gewenste groep aanpassingen te doen. In het pop-up venster krijg je de reeds gekoppelde lokalen te zien.

Je kuntzo  één of meerdere lokalen tegelijk wijzigen. Vergeet niet om te bevestigen met de blauwe knop 'Opslaan', vooraleer het scherm te sluiten (of om naar het ander tabblad door te klikken).

Lokaal verwijderen

Klik in de kolom Lokalen om voor de gewenste groep aanpassingen te doen. In het pop-up venster krijg je de reeds gekoppelde lokalen te zien.

Gebruik hiervoor de rode prullenmand op de lijn, helemaal rechts. Je kunt op deze manier één of meerdere lokalen achtereenvolgens verwijderen. Vergeet niet om te bevestigen met de blauwe knop 'Opslaan', vooraleer het scherm te sluiten (of om naar het ander tabblad door te klikken).