Een toonmoment wijzigen, doe je op door het gewenst item te dubbelklikken in het overzicht van toonmomenten. Dit overzicht vind je via het menu Extra - Evaluatie - Toonmomenten & puntenlijsten - Toonmomenten.


Resultaten invullen

Op dit tabblad kun je hetzelfde als Tabblad Resultaat van de gekoppelde puntenlijst. Alle informatie vind je in dit artikel: Toonmoment wijzigen - Tabblad Resultaat


Ga naar puntenlijst

Vanaf dit tabblad kun je ook steeds doorklikken naar de gekoppelde puntenlijst, met de link onder de titel.


Puntenlijst koppelen

Is er nog geen  puntenlijst aangemaakt voor de geselecteerde groep, krijg je de mogelijkheid om die aan te maken. (Dit lukt echter alleen als bij de details van het toonmoment ook een evaluatieperiode gekoppeld is.)

Na bevestigen, ga je meteen naar de gekoppelde puntenlijst om er de verdere details in te vullen.
Puntenlijst afdrukken

Is er een puntenlijst gekoppeld, kun je ook vanaf hier de puntenlijst afdrukken. Gebruik hiervoor de blauwe knop afdrukken, helemaal rechts ter hoogte van de naam (van de puntenlijst).

Daarbij kun je kiezen voor een puntenlijst met alle leerlingen achter elkaar. Of gesplitst per klas: Dan krijg je dezelfde leerlingen, maar per klas een aparte lijst.


Leerbewijzen afdrukken

Voor de deelnemers van de geselecteerde puntenlijst, kun je vanaf hier de leerbewijzen afdrukken. Op voorwaarde dat de leerbewijzen werden gekoppeld aan de administratie groepen. Gebruik hiervoor de blauwe knop afdrukken, helemaal rechts ter hoogte van de naam (van de puntenlijst). Selecteer de optie 'leerbewijzen'.

Merk op: dit houdt geen rekening met de ingevulde resultaten of eindresultaat van de deelnemers.